+48 85 667 24 83 pak@13vip.pl

Arleta Żynel

Szefowa Kuchni, manager, była właścicielka restauracji
„Arsenał” i „Mistrz i Małgorzata”.

Ambitna i kreatywna szefowa kuchni urodzona w Białymstoku, ukończyła licencjat ekonomiczny o kierunku obsługi ruchu turystycznego i hotelarstwa, posiada dyplom mistrzowski kucharstwa oraz dyplom ukończenia szkolenia „Profesjonale Zarządzanie w Gastronomii” w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.

W 2008 roku ukończyła szkolenie w Instytucie Paul Bocuse w Lyonie we Francji w ramach projektu wymiany doświadczeń „Festiwal Kuchni Francuskiej – podniesienie i certyfikacja umiejętności zawodowych kucharzy. Posiada rzetelną wiedzę z zakresu funkcjonowania zakładów gastronomicznych oraz doświadczenie przy organizacji bankietów na najwyższych szczeblach, w swojej karierze gościła liczne gwiazdy ze świata show biznesu oraz polityki.

Jest gościem porannych programów telewizyjnych „Kawa czy Herbata”, „pytanie na Śniadanie” i innych. Słynie w całej Polsce ze swoich wyśmienitych śledzi przyrządzanych na setki sposobów. Wraz z Michelem Labarrem przeszkoliłam kucharzy sieci hoteli Ibis. Na stoisku „Gastronomii na Obcasach” na targach Gastro Trendy 2011 w Poznaniu poprowadziła 3 warsztaty: „POLSKA RYBA – SMACZNA I ZDROWA”, „PASZTETOWY ZAWRÓT GŁOWY”, „GOTUJ Z JULIĄ CHILD”.

arletazynel2

TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Polityka prywatności & Cookie | Zamknij