+48 85 667 24 83 pak@13vip.pl

Krzysztof Wojtal

Szef Kuchni z olbrzymim doświadczeniem.

Ukończył Technikum Gastronomiczne. Swoją karierę zawodową zaczynał w Hotelu MDM w Warszawie jako kucharz. Po kilku latach awansował na stanowisko Chef de Partie. Na kontraktach zagranicznych poznawał tajniki kuchni arabskiej, greckiej i włoskiej. Piastował takie stanowiska jak: Chef de Partie w Hotelu Holiday Inn, Szef Kuchni Restauracji Continental, zastępca Szefa Kuchni w Hotelu Jan III Sobieski oraz Hotelu Intercontinental. Pracował także jako Szef Kuchni w Hotelu 500, Klubie Foksal 19, Restauracji Krawczyk „Sami Swoi” oraz Sodexo Poslak Sp. z o.o.. oraz jako ekspert kulinarny BergHoff. Członek jury wielu prestiżowych konkursów kulinarnych.

kwojtal

TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Polityka prywatności & Cookie | Zamknij